Sportmassage


Waarom naar de sportmasseur?
In de jaren dat ik zelf (top)sporter ben geweest heb ik zelf mogen ervaren wat sportmassage voor het bevorderen van mijn prestaties, lichamelijke conditie en herstel kan doen. Ik vind het daarom fantastisch om andere sporters dit ook te laten ervaren en te helpen.

Positieve effecten van (sport)massage:
- Door regelmatig naar de sportmasseur te gaan wordt de doorbloeding en de zuurstoftoevoer in de spieren bevorderd en hierdoor verbetert de conditie van de spieren.
- Versnelt het herstellende vermogen van de spieren na belasting.
- Afvalstoffen en overtollig vocht worden sneller afgevoerd.
- Spieren worden leniger en sterker.
- Spieren zijn bestendiger tegen zware belasting.
- Beginnende blessure kan tijdig worden herkend.
- Tevens is (sport)massage goed voor mentale gestel (stressregulatie, ontspanning etc.).

Image

De praktijk
Tijdens een massage bij mij in de praktijk kan ik samen met jou afstemmen wat je op dat moment nodig hebt. Bijvoorbeeld voorafgaand aan een wedstrijd om het lichaam klaar te maken voor de intensieve inspanning. Of bijvoorbeeld na een wedstrijd om alle nadelige gevolgen van de inspanning zo snel mogelijk weg te werken. Maar ook indien je klachten ervaart of je wilt gewoon lekker ontspannen.Tarieven (sport)massage:

Massage Duur Kosten
Sportmassage 30 minuten € 30,-
Sportmassage 60 minuten € 55,-
Sportmassage voor-na wedstrijd 2 behandelingen á 60 minuten € 99,-
Sportmassage 2 keer per week 2 behandelingen á 60 minuten € 99,-
Avond- en weekendtoeslag - + € 5,-

Image

Kan ik jou helpen? Heb je klachten? Wil je werken aan het bevorderen van jou prestaties en/of lichamelijk herstel? Of wil je gewoon lekker ontspannen? Maak dan een afspraak bij mij door het contactformulier in te vullen dan neem ik contact met je op.

Contact