Over mij


Even voorstellen
Hoi! Mijn naam is Marieke, 32 jaar en moeder van inmiddels twee kindjes Fay en Pim.
Vanaf mijn 17e jaar werk in de zorgverlening. Dit begon met bijbaantjes in de gehandicaptenzorg, palliatieve zorg en de thuiszorg. In 2013 studeerde ik af als hbo-verpleegkundige. Ik ging werken in het LUMC op de afdeling verloskundige. Hier startte ik ook de opleiding tot IC-neonatologie verpleegkundige. In 2013 begon ik met wielrennen. Hier bleek ik wel goed in te zijn. Een beetje een uit de hand gelopen hobby. Zo stopte ik in 2014 met mijn IC-opleiding en ging ik voor het wielrennen. Ik leefde als een topsporter en vond het proces van steeds beter worden ontzettend interessant. Zo ontstond mijn passie voor goede, gezonde voeding en beweging. In 2015 behaalde ik mijn diploma tot sportmasseur. Ik vind het geweldig andere sporters te helpen met het bevorderen van hun prestaties en het voorkomen van blessures. Helaas door een valpartij in 2017 moest ik stoppen met wielrennen. Ik werkte intussen nog steeds in het LUMC nu op de polikliniek verloskunde. Ik merkte bij mezelf dat in een omgeving te zijn waar voornamelijk zieke mensen komen me tegenstaat. Ik wilde me meer focussen op de gezondheid van mensen en met voeding, beweging en leefstijl zo anderen te helpen. Dit geeft me veel meer energie en voldoening. Ik bemerkte vrijheid! En ging vanuit dat oogpunt eigen keuzes maken. Ik hakte begin 2020 de knoop door en ben toen mijn eigen praktijk begonnen.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam als voedingsdeskundige en ik heb de opleiding afgerond tot orthomoleculair therapeut. Deze opleiding gaf me meer diepgang en het is ontzettend mooi dat met de juiste voeding en leefstijl zoveel klachten verholpen kunnen worden! Ik sta vrij in het leven, doe alleen dingen waar mijn hart een sprongetje van maakt en wat goed voelt. Juist door deze levenswijze en mijn eigen ontwikkeling en proces kan ik mijn klanten beter doorzien en helpen. Mijn missie is om mensen het vertrouwen in hun lichaam terug te geven. Door je lichaam goed te voeden, gaat het weer vóór je werken in plaats van tegen je.
In deze tijd worden steeds meer mensen zich bewust hoe belangrijk hun gezondheid is. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Laten we de samenleving gezonder, mooier en duurzamer maken. Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte.

Image

Mensen waarmee ik samenwerk of aanbeveel:

Avatar

Movementsolutions

www.movementsolutions.nl
Niels Ros & Tessa Könemann


Avatar

Tri-PT Studio

www.tri-ptstudio.nl
Paul van den Brink


Avatar

PersonalFit4You

www.personalfit4you.nl
Jurgen Stokman


Avatar

Vita mama

vita-mama.nl